η πλειοδοσία και η αγορά σε μια ελεύθερη δημοπρασία Ritchie Bros είναι εύκολη –ιδιαίτερα αν ακολουθήσετε αυτές τις διαδικασίες από πριν.

 1. Βρείτε τον εξοπλισμό, φορτηγό ή ακίνητο που θα θέλατε να αγοράσετε

  Η ιστοσελίδα μας είναι το καλύτερο μέρος να αρχίσετε την αναζήτηση σας. Μπορείτε να ψάξετε για ένα συγκεκριμένο αντικείμενο ή είδος εξοπλισμού, να ψάξετε όλο τη λίστα για μια συγκεκριμένη δημοπρασία, ή να φιλτράρετε τα αποτελέσματα βάση του κλάδου ή της τοποθεσίας δημοπρασίας. Αναρτούμε φωτογραφίες και λεπτομέρειες σχεδόν όλου του εξοπλισμού και των περιουσιακών στοιχείων που πωλούνται μέσω του rbauction.com, αλλά αν θέλετε, μπορείτε να επικοινωνήστε με τη τοποθεσία της δημοπρασίας για περαιτέρω πληροφορίες.

  Θέλετε να λαμβάνετε πληροφορίες για επερχόμενες δημοπρασίες; Δημιουργήστε λογαριασμό και θα σας αποστέλλουμε ανακοινώσεις μέσω email ή έγχρωμους κατάλογους ταχυδρομικά.

 2. Ελέγξτε, επιθεωρήστε και συγκρίνετε αντικείμενα

  Πρέπει να είστε σίγουροι για την πλειοδότηση την ημέρα της δημοπρασίας και γι' αυτό εκθέτουμε τον εξοπλισμό βδομάδες πριν την δημοπρασία στις ασφαλείς και περιφραγμένες τοποθεσίες δημοπρασίας μας. Μπορείτε να ελέγξτε, επιθεωρήσετε και να συγκρίνετε αντικείμενα από πολλούς διαφορετικούς ιδιοκτήτες, όλα σε μια τοποθεσία, χωρίς να πρέπει να βασίζεστε σε αναφορές επιθεωρήσεων από τρίτους. Αν θέλετε μια δεύτερη γνώμη, μπορείτε να έρθετε με τον μηχανικό σας ή με όποιον άλλο επαγγελματία θέλετε, ώστε να επιθεωρήσει τον εξοπλισμό εκ μέρους σας. Παράλληλα παρέχουμε πρόσβαση σε όσες αναφορές συντήρησης και εγχειρίδια υπάρχουν.

  Οι Ritchie Bros δεν προσφέρουν εγγύηση ή διαβεβαίωση για τα αντικείμενα τα οποία πουλάμε. Τα πάντα πουλιόνται "ως είναι, εκεί που είναι".

 3. Ανατρέξτε σε τιμές πώλησης παρόμοιου εξοπλισμού

  Οι δημοπρασίες μας είναι καθαρά ελεύθερες, χωρίς ελάχιστες ή κρατημένες τιμές. Δεν βάζουμε εμείς τις τιμές, αυτό το κάνουν οι πλειοδότες. Δεν είστε σίγουροι πόσο θέλετε να πλειοδοτήσετε; Δημιουργήστε έναν διαδικτυακό λογαριασμό χωρίς χρέωση και αποκτήστε πρόσβαση στις τιμές πώλησης των τελευταίων δυο ετών σε δημοπρασίες Ritchie Bros. Στη συνέχεια επιλέξτε το Αποτελέσματα Δημοπρασιών για να αρχίσετε την αναζήτηση.

 4. Εγγραφή για δημοπράτηση- επί τόπου, διαδικτυακά ή μέσω πληρεξούσιου

  Όταν βρείτε κάτι που θέλετε να αγοράσετε, εγγραφείτε για να πλειοδοτήσετε σε αυτή τη δημοπρασία. Θυμηθείτε, όλα τα αντικείμενα πωλούνται τη μέρα της δημοπρασίας. Αν δεν εγγραφείτε για να πλειοδοτήσετε, χάνετε την ευκαιρία σας να αγοράσετε. Η εγγραφή είναι χωρίς χρέωση. Μπορείτε να πλειοδοτήσετε επί τόπου, διαδικτυακά ή μέσω πληρεξούσιου και με αυτό το τρόπο μπορείτε να συμμετάσχετε σε δημοπρασίες ανά τον κόσμο.

  Μάθετε περισσότερα για:

  online-onsite-bidding

Βολικές επιλογές πλειοδότησης

In person at the auction site

Anyone can register and bid in person at our live auctions.

Bidding online in real time

Bid online at any Ritchie Bros. auction around the world.

By proxy bid

Place a proxy bid if you want to bid on two items being sold around the same.

In a Timed Auction

Check our website, the auction brochure or your auction day listing catalog to find out if items are being sold by Timed Auction.

Χρήση της εφαρμογής για κινητά

Πλειοδοτήστε σε πραγματικό χρόνο με το κινητό σας από οπουδήποτε σε κάθε ζωντανή δημοπρασία. Η εφαρμογή μας υποστηρίζει 5 γλώσσες – Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Γερμανικά, Ισπανικά.