Ικανοποιημένη επίδειξη Ιστού

Υπάρχουν δύο υπέροχοι τρόποι να πλειοδοτήσετε online στις ζωντανές δημοπρασίες της Ritchie Bros.:
από τον υπολογιστή σας ή από μια κινητή συσκευή

Download on the App StoreGet it on Google Play

(Προς το παρόν διαθέσιμη στα Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά, Γερμανικά και Ιταλικά) 
Αναζήτηση

Αναζήτηση

Βρείτε τον εξοπλισμό που χρειάζεστε
από κατασκευαστές που εμπιστεύεστε

Βρείτε δημοπρασίες

Βρείτε δημοπρασίες

Εγγραφείτε για ελεύθερες δημοπρασίες
από όλο τον κόσμο.

Ενημερωθείτε για τον εξοπλισμό

Ενημερωθείτε για τον εξοπλισμό

Λάβετε ενημερώσεις για τον
εξοπλισμό που ενδιαφέρεστε.

Πλειοδοτήστε σε πραγματικό χρόνο

Πλειοδοτήστε σε πραγματικό χρόνο

Πλειοδοτήστε σε πραγματικό χρόνο,
ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε.

Ικανοποιημένη επίδειξη Ιστού

  1. Δημιουργήστε έναν δωρεάν λογαριασμό και εγγραφείτε για να πλειοδοτήσετε.

    Πρώτα, δημιουργήστε έναν δωρεάν online λογαριασμό στον ιστότοπό μας και, στη συνέχεια, συνδεθείτε στην εφαρμογή για κινητά για να εγγραφείτε και να λάβετε μέρος. Την ημέρα της δημοπρασίας, βρείτε τη δημοπρασία που σας ενδιαφέρει στην εφαρμογή και πατήστε ‘Enter Auction' (Είσοδος στη δημοπρασία). Ρυθμίστε την ένταση στη συσκευή σας για να ακούσετε το δημοπράτη να δέχεται τις προσφορές σε πραγματικό χρόνο.

  2. Ετοιμαστείτε να κάνετε τη δική σας πλειοδοσία

    Επιλέξτε το δημοπρατούμενο στο οποίο θέλετε να πλειοδοτήσετε. Αυτό ενεργοποιεί το κουμπί πλειοδοσίας σας. Όταν κάνετε κλικ στην επιλογή 'Bid' (Πλειοδοτήστε), το μήνυμα "Bid Accepted – You're On" (Η προσφορά υψηλότερης τιμής έγινε δεκτή - πλειοδοτείτε) θα εμφανιστεί και η πλειοδοσία σας θα διαβιβαστεί αμέσως στο δημοπράτη. Εάν κάποιος κάνει υψηλότερη προσφορά, θα εμφανιστεί το μήνυμα "Outbid – Bid Again" (Υψηλότερη προσφορά – Πλειοδοτήστε ξανά).

  3. Κατοχυρώθηκε! Αναζητήστε το μήνυμα επί της οθόνης

    Η πλειοδοσία συνεχίζεται μέχρι να σταματήσουν οι προσφορές. Εάν είστε ο πλειοδότης, όταν ο δημοπράτης λέει "Sold!" (Κατοχυρώθηκε!) εμφανίζεται το μήνυμα "Sold to You!" (Κατοχυρώθηκε σε εσάς!) στην οθόνη σας. Μετά τη δημοπρασία θα σας αποσταλεί μέσω email ένα τιμολόγιο. Όταν εξοφλήσετε πλήρως το τιμολόγιο, μπορείτε να παραλάβετε την αγορά σας και να τη χρησιμοποιήσετε!

Τι είναι οι ομάδες επιλογής

Τα δημοπρατούμενα πωλούνται με τη σειρά σύμφωνα με τον αριθμό δημοπρατούμενου. Παρόμοια δημοπρατούμενα πωλούνται μερικές φορές ως ομάδα επιλογής (το πρώτο δημοπρατούμενο στην ομάδα θα εμφανιστεί στην κύρια περιοχή της εικόνας). Ο πλειοδότης σε μια ομάδα επιλογής επιλέγει ένα ή περισσότερα δημοπρατούμενα στην τιμή της καλύτερης προσφοράς. Τυχόν δημοπρατούμενα που απομένουν στην ομάδα επιλογής προσφέρονται στον πρώτο επιλαχόντα πλειοδότη στην ίδια τιμή και, στη συνέχεια, στους άλλους πλειοδότες. Εάν παραμείνουν τυχόν δημοπρατούμενα αδιάθετα, ο δημοπράτης θα ξεκινήσει ξανά την πλειοδοσία για τα αντικείμενα που απομένουν. Εάν πλειοδοτείτε σε μια ομάδα επιλογής, θα καταρτιστεί μια λίστα με πολλά δημοπρατούμενα. Εσείς επιλέγετε το πλαίσιο ελέγχου δίπλα στην πρώτη επιλογή σας. Επιλέξτε μόνο ένα δημοπρατούμενο, ακόμα και αν θέλετε να αγοράσετε περισσότερα από ένα δημοπρατούμενα στην ομάδα. Μπορείτε να αγοράσετε περισσότερα όταν καθοριστεί η τιμή και η πλειοδοσία σταματήσει.