Ικανοποιημένη επίδειξη Ιστού

Όρια πλειοδοσίας και εγγυήσεις

Η εγγραφή για πλειοδοσία γίνεται χωρίς χρέωση, είτε πλειοδοτείτε επί τόπου, διαδικτυακά είτε μέσω πληρεξούσιου.

Ανάλογα με το ιστορικό των πλειοδοσιών και την τοποθεσία σας, ενδέχεται να χρειαστεί να καταβάλετε μια επιστρεφόμενη εγγύηση, ίση με το 25% του ορίου πλειοδοσίας σας.

Το όριο πλειοδοσίας σας είναι το μέγιστο ποσό που μπορείτε να ξοδέψετε.

 

Η Ritchie Bros. σάς προσφέρει πολλούς τρόπους για να αυξήσετε το όριο πλειοδοσίας σας:

Επαλήθευση του λογαριασμού σας

Οι λογαριασμοί που επαληθεύονται online μπορεί να δικαιούνται όριο πλειοδοσίας χωρίς κατάθεση επιστρεφόμενης εγγύησης.

Επαλήθευση λογαριασμού

Χρηματοδότηση

Κάντε αίτηση για χρηματοδότηση έως και 100% χωρίς προκαταβολή από την Ritchie Bros. Financial Services. Οι πελάτες που επαληθεύουν τον λογαριασμό τους ενδέχεται να δικαιούνται απαλλαγή από την εγγύηση.

Κάντε αίτηση για χρηματοδότηση

Κατάθεση εγγύησης

Καταθέστε μια επιστρεφόμενη εγγύηση ίση με το 25% του ορίου πλειοδοσίας σας μέσω πιστωτικής κάρτας ή τραπεζικού εμβάσματος.

Κατάθεση εγγύησης

 

Σχετικά με τις εγγυήσεις

Οι κανόνες και οι διαθέσιμες μέθοδοι πληρωμών ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την τοποθεσία της δημοπρασίας και το ιστορικό των πλειοδοσιών σας στις δημοπρασίες της Ritchie Bros.

 

Καταβολή εγγυήσεων μέσω τραπεζικού εμβάσματος

Η καταβολή εγγυήσεων μέσω εμβασμάτων πρέπει να γίνονται τουλάχιστον δύο εργάσιμες μέρες πριν από τη δημοπρασία. Ανατρέξτε στην ενότητα λογαριασμοί για καταβολή εγγύησης μέσω τραπεζικού εμβάσματος.

Καταβολή εγγυήσεων με πιστωτική κάρτα

Έχετε περιθώριο επτά (7) ημερών από το πέρας της δημοπρασίας, για να καταβάλετε το πλήρες ποσό για όλες τις αγορές σας. Εάν η Ritchie Bros. δεν λάβει το πλήρες ποσό εντός επτά (7) ημερών από το πέρας της δημοπρασίας, η πιστωτική κάρτα σας μπορεί να χρεωθεί αυτομάτως με επιπλέον χρέωση 2.95% για την υπηρεσία iClosing. Τυχόν χρεώσεις για μετατροπή συναλλάγματος επιβαρύνουν τον κάτοχο της πιστωτικής κάρτας.

Η καταβολή εγγυήσεων μπορεί να γίνει με πιστωτικές κάρτες Visa, MasterCard ή American Express και η συναλλαγή πρέπει να έχει ολοκληρωθεί τουλάχιστον 15 λεπτά προτού πλειοδοτήσετε online

Οι εγγυήσεις πρέπει να έχουν κατατεθεί τουλάχιστον 15 λεπτά προτού πλειοδοτήσετε online, αλλά όχι νωρίτερα από δύο (2) ημέρες πριν από την έναρξη της δημοπρασίας. Η δέσμευση θα παραμείνει σε ισχύ στην πιστωτική κάρτα σας για έως και 5 ημέρες στον Καναδά και τις Ηνωμένες Πολιτείες και έως και 45 ημέρες εκτός Καναδά και Ηνωμένων Πολιτειών. Επικοινωνήστε με την τράπεζά σας για περισσότερες πληροφορίες.

Η εξουσιοδότηση ή δέσμευση της εγγύησης δεν χρεώνει την πιστωτική σας κάρτα, αλλά δεσμεύει μέρος του πιστωτικού σας ορίου. Δεν υπάρχουν χρεώσεις υπηρεσιών για την καταβολή εγγύησης μέσω πιστωτικής κάρτας.


Χρειάζεστε βοήθεια; Επικοινωνήστε μέσω email με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών ή καλέστε για βοήθεια

Η.Π.Α. και Καναδάς: +1.800.211.3983
Ευρώπη: +31.765.242.600
Μέση Ανατολή: +971.4.812.0600
Άλλες περιοχές: +1.778.331.5939