Πώληση εξοπλισμού με ευκολία.

Είτε η εταιρεία σας είναι μεγάλη είτε μικρή, οι Ritchie Bros. μπορούν να σας πωλήσουν βαρύ εξοπλισμό και φορτήγα, γρήγορα και εύκολα. Το συνολικό πακέτο υπηρεσίων που προσφέρουμε σημαίνει πως αναλαμβάνουμε όλη την διαδικασία εκ μέρους σας, ωστέ να μπορείτε να ασχοληθείτε με την επιχειρήση σας. Οι δημοπρασίες των Ritchie Bros. είναι ένας εύκολος, αποτελεσματικός, χωρίς μπελάδες τρόπος πώλησης που σας επιτρέπει τις καλύτερες δυνατές τιμές πωλήσεων.

Λόγοι για τους οποίους να πωλήσετε μέσω των Ritchie Bros.

 1. Συνολικό πακέτο υπηρεσιών

  Αναλαμβάνουμε τα πάντα: αποθήκευση εξοπλισμού, παγκόσμια διαφήμιση, προσφορές αγοραστών, τέλεση της δημοπρασίας, είσπραξη απολαβών εκ μέρους σας και διαχείριση των διαδικασιών κατόπιν της πώλησης.

 2. Σίγουρη πώληση

  Κάθε αντικέιμενο πωλείται στον υψηλότερο πλειοδότη την ημέρα της δημοπρασίας, και θα έχετε μετρητά στο χέρι σας εντός 21 ημερών.

 3. Πρόσβαση σε παγκόσμιο αγοραστικό ακροατήριο

  Θα έχετε πρόσβαση σε χιλιάδες ποιοτικούς αγοραστές ανά τον κόσμο μέσω του δικτύου αντιπροσώπων μας σε 25+ χώρες, με διαφημίσεις σε πολλαπλές γλώσσες και επιτόπου και διαδικτυακή πλειοδοσία (σε 7 γλώσσες).

 4. Μέγιστες απολαβές

  Προσελκύουμε ανταγωνιστικούς αγοραστές από τοποθεσίες με μεγάλη ζήτηση, πράγμα το οποίο σημαίνει πως θα έχετε τις καλύτερες δυνατές επιστροφές. Οι περισσότεροι αγοραστές στις δημοπρασίες μας είναι τελικοί χρήστες που συνήθως πληρώνουν περισσότερο για τον εξοπλισμό που χρειάζονται.

 5. 60+ χρόνια εμπειρείας εξιδείκευσης στον τομέα

  Για πάνω από 60 χρόνια βοηθάμε ανθρώπους με επιτυχημένες πωλήσεις. Και θα έχετε μια ολόκληρη ομάδα ειδικών να δουλεύει για εσάς: πωλήσεις, διαφημίσεις, υπηρεσίες διαδικτύου, υπηρεσίες πελάτη, λογιστές και άλλους.

 6. Ευέλικτες επιλογές πωλήσεων & συμφωνιών

  Προσφέρουμε ευέλικτες επιλογές πωλήσεων, συμπεριλαμβανομένων σταθερή προμήθεια, μεικτή εγγύηση, ακόμα και συνολική αγορά. Μπορείτενα πωλήσετε τον εξοπλισμό σας σε κανονική δημοπρασία σε μια από τις 40+ σταθερές τοποθεσίες δημοπρασίας -μπορούμε να τελέσουμεδημοπρασία με πλήρης υπηρεσίες στο ακινητό σας, ή σε μισθωμένη τοποθεσία κοντά σας. Ακόμα, τελούμε δεκαδες δημοπρασίες σε αγροκτήματα ανά τον Καναδά κάθε χρόνο.

Είχαμε προσπαθήσει τα πάντα, αλλά αισθανόμαστε πως οι Richie Bros μας δίνουν τη καλύτερη απόδοση για τα λεφτά μας.

Tom Mastera; Jr. Davis Construction (Orlando, Florida)

Ως Υπεύθυνος Εξοπλισμού με πάνω από 20 χρόνια εμπειρείας, ο Tom Mastera έχει χρησιμοποιήσει πολλές διαφορετικές μεθόδους για να πωλήσει εξοπλισμό.

Συμβουλές και πόροι που θα σας βοηθήσουν με την πώληση

10 ερωτήσεις για να σας βοηθήσουν να αποφασίστε για τον καλύτερο τρόπο με τον οποίο να πωλήσετε τον εξοπλισμό σας.

Αν χρειαστεί να πωλήσετε εξοπλισμό, υπάρχουν αρκετές επιλογες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε: δημοπρασίες, ιδιωτικές πωλήσεις, μεταπωλητές, εμπορικοί αντιπρόσωποι και άλλες επιλογές. Αυτό μπορεί να κάνει την επιλογή πολύ δύσκολη. Κάνοντας αυτές τις ερωτήσεις θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε πια επιλογή είναι η πιο εύκολη για εσάς.

5 μέθοδοι για να μεγιστοποιήσετε την απόδοση όταν πουλάτε μεταχειρισμένο εξοπλισμό.

Κάθε χρόνο, δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι επιλέγουν να πωλήσουν μεταχειρισμένο εξοπλισμό σε ελεύθερη δημοπρασία Richie Bros. Γνωρίζουν οτί μπορούν να βασιστούν στην σιγουρία της πώλησης - και πως κάθε αντικείμενο πωλείται στο μεγαλύτερο πλειοδότη την ημέρα της δημοπρασίας, καθώς και πως θα τους βοηθήσουμε να βρουν τη παγκόσμια αγοραία αξία των αντικειμένων τους. Δίνουμε 5 συμβουλές για να σας βοηθήσει να μεγιστοποιήσετε τις απολαβές σας.

Σας ενδιαφέρει η πώληση;

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κανονίσουμε εκτίμηση χωρίς υποχρεώσεις ή χρεώσεις.

+31.765.242.600     Αρχίστε επικοινωνώντας μαζί μας