Ικανοποιημένη επίδειξη Ιστού

Πληρωμές

Η Ritchie Bros. σάς προσφέρει πολλούς διαφορετικούς τρόπους πληρωμών για τις αγορές σας:

  • Επωφεληθείτε από χρηματοδότηση έως και 100% χωρίς προκαταβολή και απαλλαγή πληρωμών για τις πρώτες 90 ημέρες* ή επιλέξτε ένα από τα προγράμματα μίσθωσης της Ritchie Bros. Financial Services.
  • Πληρωμή με τραπεζικό έμβασμα. Ανατρέξτε στην ενότητα λογαριασμοί για πληρωμές μέσω εμβάσματος.
  • Πληρωμή με πιστωτική κάρτα. Χρησιμοποιήστε την online υπηρεσία πληρωμών για να κάνετε πληρωμές με κάρτες Visa ή MasterCard ή AMEX. Ισχύει χρέωση 2.95% για την υπηρεσία iClosing για όλες τις πληρωμές μέσω πιστωτικής κάρτας
  • Εξασφαλίστε προνομιακή συναλλαγματική ισοτιμία για τις αγορές σας από διεθνείς δημοπρασίες και πληρώστε στο νόμισμα της χώρας διαμονής σας με την υπηρεσία ανταλλαγής συναλλάγματος της Ritchie Bros. Financial Services. (διαθέσιμη προς το παρόν για αγορές από δημοπρασίες σε Η.Π.Α. και Καναδά)
  • Προς το παρόν, δεν δεχόμαστε πληρωμή μέσω ηλεκτρονικής μεταφοράς χρημάτων

Πληρωμές για online αγορές


Σχετικά με τις πληρωμές

Οι κανόνες και οι διαθέσιμες μέθοδοι πληρωμών ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την τοποθεσία της δημοπρασίας

 

Όλα τα αντικείμενα στις δημοπρασίες της Ritchie Bros. πωλούνται «ως έχουν, εκεί που βρίσκονται». Όλες οι πωλήσεις θεωρούνται οριστικές και σε καμία περίπτωση δεν είναι δυνατή η ακύρωσή τους. Δεν γίνονται επιστροφές και δεν είναι δυνατή η αντιστροφή χρεώσεων για πληρωμές μέσω πιστωτικής κάρτας.

Εάν η Ritchie Bros. δεν λάβει το πλήρες ποσό εντός επτά (7) ημερών από το πέρας της δημοπρασίας, η πιστωτική κάρτα σας μπορεί να χρεωθεί αυτομάτως με επιπλέον χρέωση 2.95% για την υπηρεσία iClosing. Τυχόν χρεώσεις για μετατροπή συναλλάγματος επιβαρύνουν τον κάτοχο της πιστωτικής κάρτας.

Οι πληρωμές μέσω πιστωτικής κάρτας για αγορές από δημοπρασίες δεν μπορούν να υπερβούν το ποσό των 10.000 ανά συναλλαγή στο νόμισμα της δημοπρασίας (ή το ποσό των 1.000.000 ιαπωνικών γιεν)


Χρειάζεστε βοήθεια; Επικοινωνήστε μέσω email με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών ή καλέστε για βοήθεια

Η.Π.Α. και Καναδάς: +1.800.211.3983
Ευρώπη: +31.765.242.600
Μέση Ανατολή: +971.4.812.0600
Άλλες περιοχές: +1.778.331.5939