ΠΛΕΙΟΔΟΤΗΣΤΕ & ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟ.
ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ.
ΠΛΕΙΟΔΟΤΗΣΤΕ.

Αγοράστε καινούργια και χρησιμοποιημένα βαριά μηχανήματα και φορτηγά που πωλούνται στις ζωντανές ελεύθερες δημόσιες δημοπρασίες μας από το σπίτι, το γραφείο ή το χώρο εργασίας. Εφόσον είστε συνδεδεμένοι, μπορείτε να πλειοδοτήσετε.

Download on the App StoreGet it on Google Play

Εύκολα, γρήγορα και έξυπνα

Περιηγηθείτε σε χιλιάδες δημοπρατούμενα

Κατάλογοι εξοπλισμού σε όλους τους τομείς, συμπεριλαμβανομένων των κατασκευών, των μεταφορών, της γεωργίας, της δασοκομίας, των εξορύξεων και πολλών άλλων, με λεπτομερείς φωτογραφίες και πληροφορίες.

Εντοπίστε τα δημοπρατούμενα πιο γρήγορα

Βρείτε δημοπρατούμενα στον ιστότοπο δημοπρασιών πιο γρήγορα και εύκολα χρησιμοποιώντας τον διαδραστικό χάρτη μάντρας. Οι χάρτες της ψηφιακής μάντρας μας θα σας καθοδηγήσουν στην ακριβή θέση του δημοπρατούμενου, ώστε να επιθεωρήσετε τον εξοπλισμό, προτού πλειοδοτήσετε.

Πλειοδοτήστε σε πραγματικό χρόνο

Απολαύστε την πραγματική εμπειρία της δημοπρασίας απευθείας από το κινητό σας, με ζωντανή συνεχή ροή ήχου από το δημοπράτη και δυνατότητα πλειοδοσίας σε πραγματικό χρόνο.

Έξυπνες ειδοποιήσεις

Μην χάσετε προσεχή δημοπρατούμενα – βρείτε εξοπλισμό και λάβετε ειδοποιήσεις απευθείας στη συσκευή σας για να μείνετε ενημερωμένοι.

Download on the App StoreGet it on Google Play

(Προς το παρόν διαθέσιμη στα Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά, Γερμανικά και Ιταλικά)

Ενθουσιώδεις κριτικές

"Κάνει την περιήγηση στη Ritchie Bros τόσο εύκολη από το τηλέφωνο"

"Πολύ καλή και εύκολη στην περιήγηση εφαρμογή. Έτσι μπορώ επιτέλους να πλειοδοτώ online και να ακούω τις προσφορές!"

"Εξαιρετική εφαρμογή για όσους λαμβάνουν μέρος σε δημοπρασίες εν κινήσει. Μπορείς να κάνεις σχεδόν τα πάντα σε πραγματικό χρόνο. Χρήσιμο όταν δεν βρίσκεσαι κοντά σε υπολογιστή."