Χρησιμοποιήστε την Υπηρεσία Διαδικτυακής Πληρωμής για να καταβάλλετε προκαταβολές ή για να υποβάλετε πληρωμές μέσω Visa ή MasterCard ή AMEX, ή για να βρείτε πληροφορίες για εμβάσματα ή άλλες πληροφορίες για τις παρακάτω συγκεκριμένες δημοπρασίες.

Καταβολή προκαταβολής πλειοδοσίας

Πληρώστε τη προκαταβολή πλειοδοσίας με έμβασμα ή πιστωτική κάρτα:

*Θα γίνει δέσμευση των χρημάτων στην πιστωτική σας κάρτα. Μάθετε περισσότερα...

Καταβολή πληρωμής

Καταβολή πληρωμής μέσω εμβάσματος ή πιστωτικής κάρτας:

*Υπάρχει πληρωμή υπηρεσιών 2.95% iClosing σε όλες τις πληρωμές μέσω πιστωτικών καρτών. Μάθετε περισσότερα...

Πληροφορίες για εγγυήσεις και πληρωμές δημοπρασίας

Οι μέθοδοι και κανόνες εγγύησης και πληρωμής είναι ανάλογοι με την τοποθεσία της δημοπρασίας και το ιστορικό πλειοδοσίας σας με τους Richie Bros.

Επιλέξτε την τοποθεσία της δημοπρασίας για συγκεκριμένες πληροφορίες εγγύησης και πληρωμής.

Αυστραλία
Καναδάς
Κίνα
Ευρώπη
Ιαπωνία
Μέξικο
Νέα Ζηλανδία
Παναμάς
Ηνωμένο Βασίλειο
ΗΠΑ
Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Οι υπηρεσίες διαδικτυακών πληρωμών προσφέρονται από την Paysafe

Η Paysafe διατηρεί μια ασφαλή ιστοσελίδα για την επεξεργασία συνδιαλλαγών πιστωτικών καρτών μέσω της Υπηρεσίας Διαδικτυακής Πληρωμής των Ritchie Bros. Η iClosing, θυγατρική της Paysafe, παρέχει υπηρεσίες εγγύησης για τις συνδιαλλαγές αυτές και παρέχει στους Ritchie Bros εγγύηση πληρωμής. Οι Ritchie Bros δεν επεξεργάζονται πιστωτικές κάρτες, ούτε λαμβάνουμε ή αποθηκεύουμε πληροφορίες πιστωτικών καρτών.

Περισσότερα για προκαταβολές και πληρωμές μέσω πιστωτικής κάρτας

  • Προκαταβολές και πληρωμές μπορούν να γίνουν μέσω Visa ή MasterCard ή AMEX.
  • Πιστωτικές κάρτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για καταβολή πλειοδοσίας σε οποιαδήποτε δημοπρασία Ritchie Bros. ανά τον κόσμο.
  • Πληρωμές μέσω πιστωτικών καρτών για αγορές στη δημοπρασία δεν μπορούν να υπερβαίνουν 10.000 στο αντίστοιχο νόμισμα της δημοπρασίας (ή 1.000.000 Ιαπωνικά γιέν)
  • Οι πιστωτικές κάρτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πληρωμές για δημοπρασίες στις ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλία, Ιαπωνία, Ντουμπάι και στις περισσότερες Ευρωπαϊκές χώρες.
  • Η υπηρεσία είναι τώρα διαθέσιμη στα: Αγγλικά και γαλλικά
  • Οι προκαταβολές πρέπει να καταβάλλονται το νωρίτερο δυο (2) μέρες πριν την δημοπρασία. Η κράτηση θα παραμένει στην πιστωτική σας κάρτα έως και για 5 μέρες στον Καναδά και στις ΗΠΑ, και έως και 45 μέρες εκτός του Καναδά και ΗΠΑ. Επικοινωνήστε με την τράπεζα σας για περαιτέρω πληροφορίες.
  • Μια έγκριση ή κράτηση προκαταβολής πλειοδοσίας δεν έχει ως αποτέλεσμα χρέωση πιστωτικής κάρτας αλλά χρησιμοποιεί ένα μέρος του πιστωτικού σας ορίου. Δεν υπάρχουν χρέωσεις υπηρεσίας για την προκαταβολή μέσω της πιστωτικής σας κάρτας.
  • Έχετε επτά (7) ημέρες από το τέλος της δημοπρασίας για να πληρώσετε στο ακέραιο για όποιες αγορές κάνατε. Αν οι Ritchie Bros. δε λάβουν την πλήρη πληρωμή εντός επτά (7) ημερών από το τέλος της δημοπρασίας, η πιστωτική σας κάρτα μπορεί να χρεωθεί αυτόματα και θα υπάρξει κράτηση υπηρεσιών 2,95% για την συναλλαγή. Οποιεσδήποτε χρεώσεις ή αμοιβές για αλλαγή συναλλάγματος είναι ευθύνη του κάτοχου της πιστωτικής κάρτας.
  • Μια Χρέωση Υπηρεσίας iClosing 2,95% θα επιβληθεί σε όλες τις συναλλαγές μέσω υπηρεσιών διαδικτυακών πληρωμών.

Κάθε αντικείμενο σε δημοπρασίες των Ritchie Bros. πωλείται στη βάση του "ως είναι, όπου είναι ". Όλες οι αγορές είναι τελικές και καμία αγορά δεν ακυρώνεται. Δεν υπάρχουν επιστροφές και οι πληρωμές μέσω πιστωτικής κάρτας δεν μπορούν να αντιστραφούν.

Καταβολή εγγύησης μέσω πιστωτικής κάρτας

Καταβολή πληρωμής

Επικοινωνήστε με την Υπηρεσία Εξυπηρέτησης Πελατών

Για να μιλήσετε με έναν από τους υπεύθυνους μας για την εξυπηρέτηση πελατών, καλέστε:

ΗΠΑ& Καναδάς
1.800.211.3983
Ευρώπη
+31.765.242.600
Μέση Ανατολή
+971.4.812.0600
Διεθνώς
+1.778.331.5939

Ή στείλτε μας email για βοήθεια