Τα καλύτερα από τους δυο κόσμους- τοποθεσίες δημοπρασίας +διαδικτυακές πλειοδοσίες.

Οι Richie Bros τελούν προγραμματισμένες ζωντανές δημοπρασίες σε 40+ μόνιμε ς τοποθεσίες δημοπρασίας ανά τον κόσμο, με επι τόπου και διαδικτυακή πλειοδοσία. Συγκεντρώνουμε εξοπλισμό από πολλούς διαφορετικούς πωλητές, και μετά τα πουλάμε όλα την ημέρα της δημοπρασίας, προσελκύοντας αγοραστές ανά τον κόσμο. (Παράλληλα τελούμε πολλές δημοπρασίες σε προσωρινές τοποθεσίες.)

Τα πάντα που σχετίζονται με τις αποδοτικές και επαγγελματικές μας δημοπρασίες, τις υπηρεσίες μας και τις βέλτιστες μας εγκαταστάσεις έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ωστέ να καθιστούν τις δοσοληψίες εύκολες για αγοραστές και πωλητές, καθώς και να προσελκύουν τους περισσότερους δυνατούς πλειοδότες, κάτι το οποίο σημαίνει καλύτερες τιμές όταν πουλάτε τον εξοπλισμό σας.

Tom Stevenson - Hub Equipment (Toronto, ON)

«Κανείς δεν συνδυάζει τις μεθόδους επί τόπου και διαδικτυακής δημοπράτησης όσο καλά όσο οι Ritchie Bros».

Η αγάπη του εξοπλισμού δελέασε τον Tom Stevenson μακριά από την καριέρα του στο Bay Street και πίσω στην φημισμένη εταιρία ενοικίασης εξοπλισμού του πατέρα του στο Ontario του Καναδά. Όπως και ο πατέρας του πριν από αυτόν, ο Tom βασίζεται στους Ritchie Bros για καλύτερη πρόσβαση στην παγκόσμια αγορά.

Doug Heritage - Miller Farm Equipment (Moosomin, SK)

" Είναι ξεκάθαρα και νοικοκυρεμένα για τους αγοραστές και είναι μια κλεισμένη δουλειά για τους πωλητές. Είναι μια γνήσια δημοπρασία"

Η εταιρεία Miller Farm Equipment πουλάει καινούργιο και μεταχειρισμένο γεωργικό εξοπλισμό σε Καναδούς αγρότες από το 1924. Ο Doug Heritage και ο Kevin Miller διευθύνουν μια από τις μεγαλύτερες αντιπροσωπίες Case IH της Β. Αμερικής. Όταν η τοπική αγορά δεν μπορεί να απορροφήσει τον μεταχειρισμένο εξοπλισμό της Miller Farm's , ο Doug και ο Kevin στρέφονται στους Ritchie Bros. Auctioneers.

Οι τοποθεσίες δημοπρασίας έχουν σχεδιαστεί ώστε να ελκύουν αγοραστές.

 • Όλες οι μόνιμες τοποθεσίες δημοπρασίας βρίσκονται κοντά σε μεγάλους οδικούς άξονες, λιμάνια και αεροδρόμια, για εύκολη πρόσβαση και μετακίνηση εξοπλισμού, καθώς και κοντά σε ξενοδοχεία και άλλες υπηρεσίες
 • Άνετες, μοντέρνες εγκαταστάσεις δημοπρασίας με κάτερινγκ, χωρίς χρέωση WiFi και άλλες βολικές υπηρεσίες
 • Μοντέρνες πλήρους υπηρεσίας εγκαταστάσεις ανακαίνισης
 • Ασφαλείς μάντρες για την αποθήκευση εξοπλισμού και την επιθεώρηση από αγοραστές
 • Οι αγοραστές μπορούν να τεστάρουν, επιθεωρήσουν και να συγκρίνουν εξοπλισμό από πολλαπλούς πωλητές σε μια βολική τοποθεσία

Οι ζωνταντές δημοπρασίες ελκύουν τους αγοραστές, επι τόπου και διαδικτυακά.

Την ημέρα της δημοπρασίας, ο κινητός εξολπισμός οδηγείται στη ράμπα μπροστά σε ένα κοινό από πλειοδότες στην αίθουσα δημοπρασίας. Εκεί οι αγοραστές μπορούν να βρίσκονται σε έναν άνετο εσωτερικό χώρο και να βλέπουν κάθε αντικείμενο καθώς πωλείται. Ο στατικός εξοπλισμός πωλείται έξω στη μάντρα ή μέσω της χρήσης του Virtual Ramp να προβάλεται σε οθόνες μέσα στην αίθουσα.

Διαδικτυακοί πλειοδότες συμμετάσχουν σε πραγματικό χρονο, ανταγωνιζώμενοι ενεργά ενάντια στους επι τόπου αγοραστέ, ενώ όλοι ξέρουν ότι έχουν μόνο μια ευκαιριά για αγορά, γιατί κάθε αντικείμενο πωλείται στο μεγαλύτερο πλειοδότη την ημέρα της δημοπρασίας.

Κάθε δημοπρασία Richie Bros χωρίς κρατημένες τιμές τελείται από έμπειρους και επαγγελματίες πλειοδότες οι οποίοι κάνουν ότι μπορούν για να σας φέρουν τις καλύτερες δυνάτες απολαβές.

Οι ελεύθερες ανοικτές δημοπρασίες συντελούν στα καλύτερα αποτελέσματα για τους πωλητές.

 • Αποθήκευση με ασφάλεια και χωρίς χρέωση- Εξοικονομήστε λεφτά και χώρο
 • Με εξοικονόμιση κόστους και χωρίς μπελάδες- Αναλαμβάνουμε όλες τις ερωτήσεις των αγοραστών και τις επιθεωρήσεις
 • Περισσότερος ανταγωνισμός- Οι περισσότεροι πελάτες ακόμα προτιμούν να επιθεωρούν και να πλειοδοτούν επί τόπου, ειδικά για εξοπλισμό μεγάλης αξίας
 • Περισσότεροι τελικοί χρήστες- άνθρωποι οι οποίοι χρησιμοποιούν εξοπλισμό είναι πιο πιθανό να πλειοδοτήσουν επι τόπου, και να πληρώσουν περισσότερο για ένα αντικείμενο που χρειάζονται
 • Πιο βέβαιοι επι τόπου αγοραστές- Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές μπορούν να επιθεωρήσουν επι τόπου και να δουν τον εξοπλισμό σε λειτουργία καθώς πλειοδοτούν
 • Περισσότερο σίγουροι διαδικτυακοί αγοραστές - Οι διαδικτυακοί αγοραστές ξέρουν πως ανταγωνίζονται άτομα που έχουν δει και επιθεωρήσει τον εξοπλισμό
 • Επι τόπου ανακαίνιση - Μπορούμε να καθαρίσουμε, βάψουμε και να επιθεωρήσουμε τον εξοπλισμό σας πριν την δημοπρασία, κάτι που μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε καλύτερες απολαβές.
Μάθετε πόσο αξίζει ο εξοπλισμός σας.

Μάθετε πόσο αξίζει ο εξοπλισμός σας.

Δημιουργήστε λογαριασμό χωρίς χρεώση ή συνδεθείτε για να δείτε τις τιμές πωλήσεων εξοπλισμού για τα τελευταία 2 χρόνια.

Σας ενδιαφέρει η πώληση;

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κανονίσουμε εκτίμηση χωρίς υποχρεώσεις ή χρεώσεις.